Imprimir aquesta pàgina

"Ontinyent Participa" afronta la recta final de la fase de votacions

Posted On Dimecres, 13 Octubre 2021 15:47 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

“Ontinyent Participa”, el procés posat en marxa pel Govern d’Ontinyent perquè el veïnat trie actuacions municipals a executar a la ciutat, encara les seues últimes hores de la fase de votacions.

En concret, la ciutadania disposa fins aquest dijous 14 d’octubre a les 23:59 hores per votar a través de la plataforma web www.ontinyentparticipa.es. La regidora de Govern Obert, Natàlia Enguix, ha fet una crida a la ciutadania major de 16 anys empadronada a Ontinyent “a sumar-se i aprofitar esta oportunitat de decidir quines actuacions s’han d'executar d'entre les 10 finalistes d’aquest procés. L'opinió de les veïnes i veïns no sols importa, sinó que en aquest procés és allò que marca de manera directa l’acció municipal", destacava.

Als últims dies, l’Ajuntament ha estat duent a terme diverses activitats d’animació al vot que han inclós visites als centres on s’imparteix Batxillerat al municipi, estimant-se que el 80% dels i les alumnes de primer i segon han participat del procés. “És important que el jovent s’implique en la participació, però també ho és que la resta de sectors d’edat s’involucren com han vingut fent fins ara. Encara hi ha temps per votar, és molt senzill i convidem a totes i tots a sumar-se i fer realitat aquelles iniciatives que consideren més necessàries”, assenyalava.

Cal recordar que les 10 propostes finalistes triades pels consells sectorials municipals són la plantació d'arbrat, plantes i vegetació diversa als centres educatius de la ciutat; ampliació dels horts socials; realització d’una campanya de foment de l’energia solar mitjançant l’oficina verda; realització d’una campanya d'animació i promoció de La Vila; dotació de gronxadors i instal·lació d'una casa de fusta per a l'alumnat amb TEA; redacció del projecte de la Casa de Fuset; denominació de carrers amb noms de dones ; neteja de pins en zones massificades, com la zona de Sant Esteve; instal·lació de panells d’informació i millora del recorregut del Barranc dels Tarongers; i il·luminació al Pump Track de Benarrai.

Estes propostes finalistes es poden consultar a un audiovisual disponible a les xarxes oficials de l’Ajuntament (facebook, twitter i Youtube) a través del qual cada persona i entitat proposant explica els beneficis de la seua proposta per a la ciutat. D’entre elles, totes les persones majors de 16 anys i empadronades a Ontinyent poden votar les 5 que desitge que es facen realitat fins les 23:59 hores d’aquest dijous a través de la plataforma web www.ontinyentparticipa.es.

Llegir 217 vegades
Redacción

L'últim de Redacción