Imprimir aquesta pàgina

Jorge Rodríguez participarà com a ponent en Màlaga al fòrum estatal de Mobilitat, Inteligència i Sostenibilitat Urbana

Posted On Divendres, 24 Setembre 2021 18:52 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, participarà com a ponent al fòrum estatal “Greencities i S-Moving” de Mobilitat, Inteligència i Sostenibilitat Urbana, que tindrà lloc els propers dies 29 i 30 de setembre al Palau de Fires i Congressos de Màlaga.

El fòrum comptarà amb la participació de representants de 70 ciutats espanyoles que aposten per la sostenibilitat i la mobilitat del futur, i entre ells alcaldes, professionals, tècnics i empreses.

El primer edil ontinyentí intervindrà dijous dia 30 a les 9:00 hores a la taula “Mobility as a Service, multimodalidad y micromovilidad”, moderada per la Directora General de Planificació i Infraestructures de Mobilitat de l’Ajuntament de Madrid, i on també participaran representants de diverses empreses vinculades a serveis de transport i mobilitat.

A l’acte, Jorge Rodríguez exposarà el cas d’Ontinyent com a exemple d’aposta d’una ciutat mitjana per la mobilitat sostenible, concretada en aspectes com la gratuïtat del transport public en autobusos de baixes emisions; la posada en marxa d’un servei de prèstec de bicicletes elèctriques; la redacció d’un Pla de Mobilitat Urbana Sostenible; la potenciació dels carrils bici o l’mpuls a l’ús de vehicles elèctrics i híbrids als vehicles municipals i les empreses que presten serveis a l’Ajuntament, entre d’altres accions.

Greencities i S-Moving inclourà programes, conferències i presentacions amb  experts nacionals i internacionals de l’àmbit públic, privat i acadèmic. Fins al moment han confirmat la seua presència més de 40 alcaldes (entre ells els d’A Coruña, Alacant, Pamplona, Pontevedra, Sevilla o Gijón, entre d’altres); 300 empreses entre les que es troben algunes com Telefònica Empresas o Endesa X; i representants d’institucions com la Diputació de Màlaga, la Universitat de Màlaga o la Junta de Comunitats de Castilla-La Mancha.

Llegir 364 vegades
Redacción

L'últim de Redacción