Imprimir aquesta pàgina

Ontinyent facilita la retransmissió per xarxes socials dels actes homenatge a la Setmana Gran de Festes

Posted On Dimecres, 11 Agost 2021 23:28 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Els actes d’homenatge a la Setmana Gran de Festes es podran seguir per les xarxes socials i per la televisió.

Una retransmissió, que en paraules de la regidora de Festes, Àngels Muñoz, "ens permetrà recuperar la promoció de les nostres festes alhora que acostar a tota la ciutadania els actes que d’una altra manera no podrien gaudir d’ells".Els actes d’homenatge a la Setmana Gran de Festes es podran seguir per les xarxes socials i per la televisió. Una retransmissió, que en paraules de la regidora de Festes, Àngels Muñoz, "ens permetrà recuperar la promoció de les nostres festes alhora que acostar a tota la ciutadania els actes que d’una altra manera no podrien gaudir d’ells".
Els actes que començaran aquest dissabte 14 d’agost seran produïts per una empresa local. "D’aquesta manera, donem suport a les empreses locals audiovisuals de la nostra ciutat que tant mal ho han passat per la cancel·lació de tots els actes festius i culturals des de l’any 2020", explicava Muñoz. Així, els actes es podran seguir en directe per les xarxes socials del Periòdic d’Ontinyent i per la Televisió Comarcal. 
Els actes que seran retransmesos són l’homenatge al fester absent (dissabte 14 d’agost a partir de les 22:00h); concert extraordinari de música festera (divendres 20 d’agost a les 20:00h); trasllat extraordinari de la imatge del Santíssim Crist de l’Agonia (dissabte 21 d’agost a les 19:00h) i Missa Major a l’Ermita de Sant Carles (diumenge 22 d’agost a les 11:30h).

Llegir 403 vegades
Redacción

L'últim de Redacción