Imprimir aquesta pàgina

"La Nit Gran" d’Ontinyent reunirà per primera vegada als grups locals de música dels 60 en una actuació a la Glorieta

Posted On Dijous, 05 Agost 2021 16:51 Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

A través de la música es pot viatjar en el temps i rememorar vivències i sentiments.

Sota aquesta premissa,  l’Ajuntament d’Ontinyent reuneix per primera vegada els grups musicals locals més populars dels anys 60. Així, “La Nit Gran” comptarà amb la participació de Tex-mons, Los Saltos, Els Élites i Década.A través de la música es pot viatjar en el temps i rememorar vivències i sentiments. Sota aquesta premissa,  l’Ajuntament d’Ontinyent reuneix per primera vegada els grups musicals locals més populars dels anys 60. Així, “La Nit Gran” comptarà amb la participació de Tex-mons, Los Saltos, Els Élites i Década.
La presentació de l’espectacle tenia lloc aquest dijous i comptava amb la presència de la regidora de Festes, Àngels Muñoz i del regidor de Majors Actius, José Rafael Sanchis. Tots dos regidors coincidien en destacar que el proper 18 d’agost la ciutadania d’Ontinyent gaudirà “d’un espectacle únic”. Serà a partir de les 19:30h al parc de la Glorieta convertint-se aquest concert en l’antesala de l’inici de la programació municipal d’Ontinyent en Concert, que inclou fins a 6 actuacions musicals per a tots els sectors d’edat.
El regidor José Rafael Sanchis, indicava que "amb La Nit Gran posem en valor la tradició musical dels anys 60 a la ciutat d’Ontinyent alhora que als artistes que durant aquells anys ens alegraven les nits d’estiu". D’altra banda, en representació dels grups musicals, José Barberà, mostrava la seua satisfacció per la predisposició de l’Ajuntament d’Ontinyent per atendre la nostra proposta d’organitzar "un espectacle que recorde les vesprades dels anys 60, on després d’una setmana de feina desitjaves que arribara el cap de setmana per anar a la Glorieta a ballar. Serà una vesprada de molts records". 
Per la seua part, la regidora de Festes, Àngels Muñoz, indicava que des de l’Ajuntament encara que no es celebren els actes centrals de les festes, "hem plantejat una oferta cultural per gaudir d’aquests dies de manera segura, en espais oberts i atenent a totes les indicacions de les autoritats sanitàries”, manifestava.
Cal recordar que dintre de la programació d’Ontinyent en Concert s’inclou un concert del grup pegolí “Smoking Souls” (dijous 19 d’agost a les 23:00h) i de dos concerts del grup gandienc “ZOO” (dissabte 21 d’agost a les 19:00h i 23:00h) a l’Esplanada de Tortosa i Delgado. Junt aquestes propostes, també s’han programat activitats per al públic adolescent, per al públic familiar i per a la gent gran. Totes les actuacions són gratuïtes a excepció dels concerts dels grups “Zoo” (17 euros) i “Smoking Souls” (7 euros), amb la possibilitat d’adquirir una entrada conjunta per 20 euros al web entradasparaeventos.es.
Des de l’Ajuntament es recordava que tota la programació i els seus horaris estan condicionats a l’evolució de la pandèmia, a les indicacions i recomanacions que es facen des de salut pública i a l’existència o no d’un toc de queda.

Llegir 1079 vegades
Redacción

L'últim de Redacción