Imprimir aquesta pàgina

Ontinyent consulta a la ciutadania sobre les necessitats de la població infantil i adolescent

Posted On Dimarts, 13 Juliol 2021 18:31 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat un procés de consulta a la ciutadania sobre les necessitats de la població infantil i adolescent.

La Regidoria d'Infància, Adolescència i Cooperació, al marc dels treballs previs a la redacció del I Pla Municipal d’Infància i Adolescència, ha elaborat un qüestionari web que permet replegar opinions i propostes a incloure en aquest pla, l'elaboració tècnica del qual està sent coordinada per un equip d'investigació del Departament de Sociologia I de la Universitat d'Alacant.

La regidora de l’àrea, Katty Ushiña, explicava que “es tracta d’una consulta-enquesta amb la que volem complementar el treball que venim fent amb la població infantil i adolescent per replegar informació sobre les necessitats d’aquest grup d'edat a la nostra ciutat. Aquesta consulta està més adreçada a persones majors d’edat, perquè volem una visió de conjunt, però està oberta a tot tipus de persones”, assenyalava. El document de la consulta (elaborat pel sociòleg i analista Pablo de Gracia Soriano i el seu equip, dirigit per Raúl Ruiz Callado), planteja qüestions diverses sobre l'atenció i necessitats a la infància i adolescència en Ontinyent, amb respostes que seran tractades de forma anònima. Les dades es replegaran durant els mesos de juliol i agost, passant a elaborar-se un informe de resultats que es preveu tenir en setembre.

Katty Ushiña destacava que està acció forma part del procés participatiu plantejat "perquè totes les veus i realitats de la infància i l'adolescència puguen ser tingudes en compte, comptant amb els diferents agents implicats per ajudar-nos en esta tasca". El I Pla Municipal d’Infància o Adolescència es planteja com un full de ruta que reculla accions, programes i línies estratègiques per atendre els interessos i necessitats dels xiquets, xiquetes i adolescents del municipi durant els propers anys, des d'una perspectiva de gènere i incidint en el foment de la cohesió i la inclusió social. Es pot accedir a la consulta-enquesta a través de la web i xarxes socials municipals i a  https://ua.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_dcltArbT2kBWviK

Llegir 435 vegades
Redacción

L'últim de Redacción