Imprimir aquesta pàgina

La regidoria de Turisme programa un calendari amb 32 visites guiades “per descobrir Ontinyent tot l’any"

Posted On Dimarts, 04 Mai 2021 14:48 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Ontinyent ha programat un calendari amb 32 visites guiades gratuïtes “per descobrir Ontinyent tot l’any, amb atractius turístics per a ser  gaudits durant els 12 mesos”, tal com manifestava Sayo Gandia, regidora de l’àrea.

Gandia destacava que “després de les circumstàncies viscudes i que encara estem vivint amb la pandèmia, ara hem d’apostar més que mai per un model de turisme segur, sostenible, no massificat i positiu per a l’economia local. I el calendari que hem preparat atén estes línies mestres", assenyalava.

Així, de maig a novembre s’han previst un total de 32 rutes, totes elles en cap de setmana, amb places limitades, i amb una durada d’entre 2 i 3 hores, en les que s'hauran de respectar les mesures de seguretat i higiene establides en cada moment, i l'obertura de places s’obrirà el dia 1 del mes anterior a cada ruta. Al mes de maig les rutes començaven el passat diumenge amb un ciclopasseig per les heretats i camps de ponent; i seguiran amb dues visites als refugis antiaeris, una ruta per “Untinyan al periode andalusí” i un itinerari pel patrimoni del riu i visita al Molí Descals. en juny, les rutes seran “El bosc encantant, marxa senderista per gamellons"; la visita teatralitzada “La Duquesa d’Almodóvar, una dona avançada al seu temps”; “les hortes históriques, passeig natural”; i una “ruta nocturna de llegendes, mites i miracles".

Als mesos següents l’oferta inclourà noves visites als refugis; senderisme aquàtic pel riu Clariano; visites nocturnes; una ruta familiars pels parcs amb jocs tradicionals; un enopasseig en bici; una “ruta pel modernisme” o una ruta musicalitzada dedicada a la figura de Josep Melcior Gomis, entre d’altres. “Son rutes que posen en valor el patrimoni històric, cultural i natural de la ciutat, i que a més a més animem a la gent a completar gaudint de l’ampla oferta gastronòmica amb que comptem a Ontinyent", destacava la regidora.

La regidora de l’àrea, Sayo Gandia, agraïa la bona acollida a les activitats de turisme sostenible i no massiu que es venen organitzant des de la regidoria, recordant que les rutes organitzades per a Setmana Santa i Pasqua es van esgotar en pocs dies. La regidora animava al veïnat tant d’Ontinyent com de les comarques veïnes a ampliar la informació o concretar les inscripcions posant-se en contacte amb la Tourist Info d’Ontinyent (ubicada al  Palau de La Vila) al telèfon 962916090 o per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., i seguir gaudint dels atractius de la nostra ciutat tot i la pandèmia”.

Llegir 477 vegades
Redacción

L'últim de Redacción