Imprimir aquesta pàgina

La Diputació de València ultima l'obertura a Ontinyent d'una nova oficina comarcal

Posted On Dilluns, 03 Mai 2021 14:48 Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

Ontinyent comptarà en breu amb un nou servei per a la ciutadania: la nova Oficina comarcal de la Diputació de València, que oferirà el servei de gestió tributària i l’atenció de l’empresa pública gestora de l’aigua potable EGEVASA.

Un projecte que impulsà el propi Jorge Rodríguez com a President de la Diputació i que acaba amb l'anomalia que suposava que aquest servei es vinguera prestant a Albaida i no a Ontinyent, la capital de la comarca.

Jorge Rodríguez i el Diputat d’Hisenda, Vicent Mascarell, que visitaven hui el local junt al diputat comarcal per La Vall Ens Uneix Joan Sanchis; la primera tinent d’Alcalde, Natàlia Enguix; i el President de la Mancomunitat de Municipis, Vicent Gomar; coincidien en destacar que les instal·lacions ubicades al número 18 del Carrer Gomis suposaven “una assignatura pendent” que permetrà donar servei a tots els municipis de La Vall d’Albaida.

Jorge Rodríguez destacava la importància de comptar amb aquest nou servei que evitarà desplaçaments als ontinyentins i ontinyentines que tingen que fer algun tipus de gestió relacionada amb la recaptació, “un servei molt demandat i que a més a més  ens permetrà donar resposta i atendre a tota la comarca”, manifestava. Per la seua banda, el diputat d’Hisenda, Vicent Mascarell, també destacava el caràcter comarcal de les noves oficines “que prestaran servei a tota La Vall d’Albaida de forma pròxima i moderna, i especialment als pobles menuts, dins l’aposta de la Diputació per oferir més i millors serveis de manera descentralitzada”, destacava.

Llegir 396 vegades
Redacción

L'últim de Redacción