Imprimir aquesta pàgina

El programa ARRUR subvenciona amb 525.000 euros el nou edifici per a 17 famílies del Carrer Maians

Posted On Dimarts, 20 abril 2021 14:23 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El programa ARRUR de la Generalitat Valenciana, l’Ajuntament d’Ontinyent i el Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana subvenciona amb 525.000 euros el nou edifici per a 17 famílies del nº 18 del Carrer Maians (el conegut com “Carrer Major”), amb garatges i trasters, en règim de lloguer.

L’edifici, que s’anomenarà “Bazar 95”, tindrà un cost per als promotors de 2’25 milions d’euros, comptant amb la referida subvenció de 525.000 euros dins d’aquest programa.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodriguez, i el vicepresident segon i conseller de Vivenda i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, visitaven hui l’edifici acompanyats pel director general de Qualitat, Rehabilitació i Eficiència Energètica, Alberto Rubio Garrido, els arquitectes del projecte (Vicente Palop, Ramón Sanchis, Rafael Gisbert i Jorge Lázaro), l’empresa constructora Guerola Construcciones i diverses regidores i regidors de la corporació.

En la visita, el Conseller Martínez Martínez-Dalmau destacava que els projectes urbanístics impulsats pel Govern d’Ontinyent són “el paradigma de com la política serveix per a que la gent visca en millors condicions, els pobles estiguen mes adequats a l’actualitat i que la gent tinga les necessitats de vida cobertes. En aquest solar podran viure 17 families en un lloc digne i emblemàtic al centre d’Ontinyent. Accions com esta o el projecte de la Cantereria son un paradigma de com s’han de fer les coses, i la Generalitat va a ser un aliat de l’Ajuntament en estos projectes”, manifestava.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, donava les gràcies al conseller per la seua implicació perquè "sabem que sense el suport de la Generalitat difícilment s’haguera pogut tirar endavant este projecte" i destacava que "en l’anterior pla vam actuar en 71 vivendes i el que volem ara es continuar en aquesta aposta de regeneració urbana" i remarcava que el projecte presentat hui és "un dels projectes emblemàtics".

Durant la visita, l’arquitecte Vicente Palop, qui donava les gràcies la implicació de totes les administracions públiques per fer possible este projecte, explicava que l’obra d’estes 17 vivendes-apartaments d’ús residencial, que permetran ocupar de nou el solar, “tenen un concepte diferent al tradicional on s’ha treballat al màxim el concepte de sostenibilitat".

Llegir 274 vegades
Redacción

L'últim de Redacción