Imprimir aquesta pàgina

Ontinyent trau a la venda aquest dilluns els seus xecs consum amb descomptes de fins a 100 euros per persona

Posted On Divendres, 05 Juny 2020 16:46 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Els xecs consum de la campanya “Queda't a Ontinyent, compra a casa” posada en marxa per l'Ajuntament d'Ontinyent per impulsar l’activitat econòmica a la ciutat podran adquirir-se des del proper dilluns 8 de juny i permetran obtenir descomptes per valor de fins a 100 euros per persona.

La iniciativa, anunciada el passat mes d’abril per l’alcalde Jorge Rodríguez en la presentació del pla “Tornem Junts", i de la que es donaven detalls esta setmana, permetrà adquirir xecs de 10, 25, 50 i 100 euros amb els que es podrà gastar pel doble del seu preu (20, 50, 100 i 200 euros) en més de 200 establiments locals adherits. Es podrà adquirir diversos xecs sempre que no es supere el màxim de 100 euros per persona, que haurà de ser major de 18 anys i empadronada en Ontinyent.

La compra es realitzarà a la web www.quedataontinyent.com, plataforma que ja està activa, on es pot trobar tota la informació de la campanya, i on des de dilluns s’activarà el sistema TPV habilitat per Caixa Ontinyent que permetrà adquirir estos xecs. Caldrà introduir el DNI o NIE per tal de constatar que la persona està empadronada a la ciutat, i realitzar la compra amb targeta de crèdit, per tal de rebre posteriorment el xec o xecs adquirits via correu electrònic, existint la possibilitat d’imprimir-lo en les seus de les associacions Comerç IN, SOC, Associació de Comerciants de Sant Rafel i AHVAL. Sols es podrà gastar un xec per compra i establiment, sent vàlids fins al 15 de novembre.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, agraïa la col·laboració i implicació de les associacions locals i de Caixa Ontinyent, i animava a la ciutadania "a adquirir estos xecs i aprofitar l'oportunitat de fer les seues compres amb un descompte de fins al 50% al temps que ajuden als comerços, establiments d'hosteleria i establiments locals a tornar a posar-se en marxa i pal·liar els efectes econòmics de la crisi del Covid-19", concloïa.

Llegir 1030 vegades
Redacción

L'últim de Redacción