Imprimir aquesta pàgina

Ontinyent porta a la platja 246 persones amb un cost de 270 euros per les arques municipals

Posted On Divendres, 06 Setembre 2019 11:27 Escrit per
Valorar aquest article
(2 vots)

“Els diumenges a la platja”, la iniciativa impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent, ha permés 246 veïns i veïnes de la ciutat traslladar-se a la platja de manera autònoma.

Els 5 autobusos extraordinaris comptaven amb un total de 300 places, sent l’ocupació del 98% i un cost per a l’ajuntament de 270 euros: “amb aquesta despesa mínima l’ajuntament ha donat la possibilitat d’anar a la platja a les persones que no tenen la possibilitat o la independència per a fer-ho", ha assegurat la regidora de Transport, Inma Ibáñez, qui ha afegit que a més s'ha potenciat el transport públic sostenible com a alternativa als vehicles privats, assenyalava.

En concret, les eixides des d’Ontinyent (sempre a les 9:00 del matí, amb tornada a les 19:00 hores) eren els diumenges 4, 11 i 18 d’agost i l’1 de setembre, havent de prestar-se servei amb dos autobusos el diumenge 18 davant l’elevada demanda. “En tots els casos, cada persona usuària havia d’abonar un preu simbòlic de 5 euros pel trajecte d’anada i tornada, el que ha permès recaptar uns diners que han fet que el cost net per a les arques municipals haja estat reduït”, afegia Ibáñez.

A més, “Els diumenges a la platja” també incloïa el desplaçament d’un únic bus amb eixida des de Gandia per acudir a l’entrada de Moros i Cristians ontinyentina, que en aquest cas va servir per dur a un grup de prop de 30 turistes en la jornada del 23 d’agost. Inma Ibáñez destacava que “en definitiva la resposta ha estat bona, l’haviem posat en marxa a mode de prova i davant la resposta favorable estudiarem reprendre’l amb possibles millores o ampliacions que anem a estudiar”, concloïa.

Llegir 700 vegades
Redacción

L'últim de Redacción