Imprimir aquesta pàgina

La Beneficència renova la imatge de cara a celebrar el centenari de la seua fundació

Posted On Divendres, 04 Mai 2018 14:21 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La Beneficència compta amb una nova imatge corporativa. El dijous es presentava en un acte que va comptar amb la presència de residents, familiars, treballadors de la casa i representants de diferents associacions de la ciutat.

Nova web i una campanya de comunicació per tractar d’acostar-se a la població i recordar-li els vincles històrics que sempre han existit entre els veïns i la institució benèfica més antiga d’Ontinyent. 

El president de la fundació, l’alcalde d’Ontinyent Jorge Rodríguez, destacava que, en la nova etapa encetada després de la marxa de les germanes de la Caritat, “la Beneficència assumeix el repte del futur. Tenim una institució amb una llarga trajectòria i reconeixement, però necessitem posar en valor el treball que es realitza per les persones majors”. Rodríguez recordava que “en l’any 2019 celebrarem el centenari de la institució i per això posem en marxa un camí en el qual ressaltem, com diu l’eslògan de la campanya, els cent anys d’història i, sobretot, els cent anys d’històries que es viuen en aquesta casa”.

Prèviament, el cronista oficial de la ciutat, Alfred Bernabéu destacava que “Ontinyent ha estat de les poques poblacions que ha tingut un hospital de beneficència que sempre ha ajudat els més necessitats. Ontinyent ha predicat la solidaritat”. Per la seua banda el director gerent de La Beneficència, Tony Alfonso, en la seua al·locució va recordar el treball desenvolupat pels administradors que l’han precedit i va assegurar que la institució té passat i present i, sobretot, futur.

A la conclusió de l’acte que va tindre lloc al saló d’actes Ricardo Montés, autor de la novel·la ‘El guardián del linaje’, va fer entrega d’un xec de 500 euros com a donatiu d’un euro per la venda de cada exemplar del seu llibre. 

La campanya de comunicació que prepara el centenari de La Beneficència està coordinada per La Fàbrica de Fil, marca que agrupa professionals del disseny, la il·lustració, la fotografia, l’audiovisual, la publicitat i el periodisme. 

Llegir 1411 vegades
Redacción

L'últim de Redacción