Imprimir aquesta pàgina

800 esportistes de tota la Comunitat Valenciana participaran al XII Duatló d’Ontinyent

Posted On Divendres, 17 Febrer 2023 19:26 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Al voltant de 800 esportistes de tota la Comunitat Valenciana participaran el proper dissabte 18 de febrer al XII Duatló d’Ontinyent, organitzada pel Club Triatló Ontinyent amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat.

Es tracta d’una prova per a esportistes federats participants a la Lliga Autonòmica de Clubs “Caixa Popular” de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana.

, que començarà a les 15:30 hores i tindrà vàries eixides, i un recorregut en tres parts: un primer segment de 4.400 metres de carrera a peu per un tram urbà al barri de lLlombo, un segment ciclista de 18 km i un tercer segment de carrera a peu de 2.300 metres. L’eixida i l’arribada seran a la pista d’atletisme del poliesportiu.

El regidor d’Esports, Ferran Gandia, destacava que “proves com aquesta són una finestra a l’exterior, ja que ve molta gent de fora. L’Ajuntament col·labora amb el club a nivell econòmic i logístic, i esperem que a més dels i les esportistes i els seus acompanyants que ens visiten, la ciutadania també puga gaudir de l’espectacle de veure’ls en acció”. Des del club organitzador, el director Joan Blasco i l’esportista Celia Bolinches destacaven “el nivell esportiu de la prova i el gran ambient amb que comptarem, especialment al poliesportiu i la pista d’atletisme”.

Llegir 318 vegades
Redacción

L'últim de Redacción