Imprimir aquesta pàgina

El Club Martínez Valls Bàsquet viu una jornada doble d’esport femení

Posted On Divendres, 17 Febrer 2023 19:20 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Aquest dissabte el Club Martínez Valls Bàsquet té una doble cita amb l’esport de la cistella. El pavelló Fernando Rubio del col·legi La Concepción d’Ontinyent viurà una intensa vesprada de bàsquet femení.

 

Les primeres en disputar el seu encontre seran les jugadores de l’equip junior Kapitalia Inmobiliaria. L’equip, dirigit per Javier Barberà i Iker Barbero, s’enfrontarà al Bàsquet Comenius. Serà a les 17.00 hores.

A continuació, a les 19.15 hores, arribarà el torn de l’Eset Ontinet. Les jugadores, amb Toni Valero al capdavant, rebran al CB Patronato Bocairent. Un derbi comarcal per al qual l’equip vol comptar amb tot el suport de l’afició. Cal recordar que el conjunt sènior femení encara no ha aconseguit guanyar aquesta temporada, però l’esforç i el treball de l’equip està completament dirigit a obtenir eixa esperada victòria. “Necessitem tota l’ajuda possible i sentir la calor del públic. A més, és una bona oportunitat per donar suport a l’esport femení”, explica Anna Piera, cocapitana de l’Eset Ontinet.

Des del Club Martínez Valls Bàsquet se sumen a aquesta crida: “és important potenciar el bàsquet femení i crear

Llegir 314 vegades
Redacción

L'últim de Redacción