Imprimir aquesta pàgina

L’alcalde rep el seu dorsal solidari per la Sant Silvestre d’Ontinyent

Posted On Dimarts, 27 Desembre 2022 19:16 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha rebut aquest matí el dorsal solidari nº1 dels que han eixit a la venda per a participar en la tradicional cursa de Sant Silvestre, que aquest any destinarà tot els diners recaptats a l’associació Protectora d’Animals La Vall d’Albaida.

 

En representació de l’associació, Dúnia Pardo lliurava a l’alcalde el dorsal número 1, en presència del regidor d’Esports, Ferran Gandia. Els dorsals, que tenen un preu d’1 euro, es poden adquirir a en els 8 punts de venda habilitats: la Clínica Veterinària CentreVet, la Clínica Veterinària Hiroc, Lurbel, Km 42, Rull Intersport, el Poliesportiu Municipal, la Piscina Coberta i l’Ajuntament.

Cal recordar que la cursa, organitzada per la regidoria d’Esports amb la col·laboració del Club Ciclista Ontinyent, el Club Triatló Ontinyent, Protecció Civil i la Clínica Veterinària CentreVet, tindrà lloc el pròxim divendres dia 30 de desembre, a partir de les 20:00 hores, amb eixida a la Plaça Major. Rodríguez i Gandía animaven a la ciutadania “a participar en aquesta activitat i gaudir d’una estona divertida i solidària, a la vegada que reconeixem la dedicació de totes les persones que treballen sense ànim de lucre en la cura i protecció dels animals”.

Llegir 178 vegades
Redacción

L'últim de Redacción