Imprimir aquesta pàgina

El CTO participa en la Copa del Rei i la Copa de la Reina celebrades en Águilas

Posted On Dijous, 09 Juny 2022 14:17 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Una vintena d’esportistes del Club Triatló Ontinyent han viatjat aquest cap de setmana a la ciutat murciana d’Águilas acompanyat del seu director tècnic, Joan Blasco, per a participar en la Copa del Rei de Triatló, la Copa de la Reina i els Campionats d’Espanya de Talents.

 

Dissabte de matí va tindre lloc el Campionat d’Espanya de Triatló Contrarellotge per Equips Talents. Ana Maria, Mireia, Neus, Teresa i Joana van prendre l’eixida femenina, mentre que Rafel, Raul, Pau Ferrero i Pau Granero van competir en la prova masculina. La prova de Talents va constar d’un triatló per equips en distància supersprint: 250 metres de natació, 5 quilòmetres de ciclisme i 1.500 metres de carrera a peu.

De vesprada va ser el torn dels adults del club. Pel que fa a l’equip masculí, Antonio Tortosa, Toni Bataller, Quique Campos, Josep Vañó i Pau Extremera van prestar els encarregats de representar el club ontinyentí en la Copa del Rei, una de les proves més importants del calendari nacional. Pel que fa a la Copa de la Reina (mateixa competició en categoria femenina), Elisa Albert, Pilar Coll, Yolanda Valdés i Laura Morcillo van completar aquesta cursa en modalitat contrarellotge per equips en distància sprint: 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i 5.000 metres de carrera a peu.

El cap de setmana de competicions no acabaria per als ontinyentins amb les proves del dissabte, ja que diumenge també es conformarien cinc equips per a participar en la prova per relleus. Els combinats masculins van estar formats per Quique Campos, Josep Vañó i Pau Extremera; Pau Granero, Rafel i Pau Ferrero. Yolanda Valdés, Pilar Coll i Laura Morcillo; Mireia, Teresa i Ana María i Neus, Joana i Elisa van ser les integrants dels equips femenins.

X AQUATLÓ CIUTAT D’ONTINYENT

El pròxim dissabte 18 de juny, el Poliesportiu Municipal d’Ontinyent acollirà la desena edició de l’Aquatló Ciutat d’Ontinyent. Es tracta d’una prova puntuable per a la Fase Provincial dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana que combinarà un primer segment de natació (piscina d’estiu) amb la carrera a peu (interior del Poliesportiu Municipal).

Llegir 396 vegades
Redacción

L'últim de Redacción