Imprimir aquesta pàgina

Ontinyent viurà un cap de setmana complet de bàsquet amb l’Eset-Ontinet i la Final Four

Posted On Divendres, 20 Mai 2022 18:31 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Ontinyent serà l’epicentre del bàsquet valencià aquest cap de setmana.

La Fase Final de 1a Divisió Masculina se celebrarà dissabte i diumenge al pavelló ‘Fernando Rubio’ del col·legi La Concepción. L’Eset-Ontinet es disputarà, junt amb els conjunts de CB Jovens l’Eliana, CBC Manises-Quart i Bàsquet Altea, el títol de campió i l’ascens, que permetrà jugar la pròxima temporada en Lliga EBA.

Des del Club Martínez Valls Bàsquet confien en les possibilitats de l’equip dirigit per Saúl Blanco i destaquen la gran temporada i els bons resultats que s’han aconseguit. “Cal reconèixer el treball que l’Eset-Ontinet ha fet i confiem que aquest cap de setmana tornaran a deixar-se la pell a la pista”.

La primera de les cites del dissabte serà a les 17.30 hores, amb la semifinal entre CBC Manises-Quart i Bàsquet Altea. A les 19.30 hores arribarà el torn de l’equip d’Ontinyent, que s’enfrontarà al Jovens l’Eliana.

Diumenge, a les 10.00 hores, els dos equips derrotats en la jornada anterior es disputaran el 3r i 4t lloc. La gran final arribarà a les 12.00 hores.

“Animem a tot el món a que s’aprope aquest cap de setmana al Pavelló ‘Fernando Rubio’. Tindrem a quatre grans equips amb els quals gaudirem de bàsquet de qualitat. Va ser un espectacle digne de veure”.

Sense dubte, aquesta temporada l’afició s’ha bolcat amb l’equip i per això des del Club Martínez Valls Bàsquet han tingut paraules d’agraïment, a la vegada que demanaven una última espenta per omplir el pavelló ‘Fernando Rubio’ i donar suport i força a l’Eset-Ontinet. Serà important que els abonats presenten el carnet de soci per a accedir a la Final Four.

 De la mateixa manera, des del club ontinyentí s’ha agraït també, tot el suport de les diferents entitats i patrocinadors que han estan confiant en el bàsquet ontinyentí i sense els quals el treball del club seria molt complicat.

Llegir 218 vegades
Redacción

L'últim de Redacción