Imprimir aquesta pàgina

L'equip masculí i femení del CTO participen en el Campionat d'Espanya de Talents

Posted On Dimarts, 12 abril 2022 16:43 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Aquest cap de setmana han tingut lloc al municipi madrileny d’Alcobendas els Campionats d’Espanya de Duatló per Relleus i Contrarellotge per Equips de Talents, on el Club Triatló Ontinyent ha estat representat en categoria masculina i femenina.

La primera de les proves on van participar els duatletes ontinyentins va ser la Contrarellotge per Equips, on xiques i xics, acompanyats del seu entrenador Joan Blasco, van haver de completar un duatló format per 2.000 metres de carrera a peu, 5’6 quilòmetres de ciclisme i 1.150 metres de carrera a peu. En aquesta modalitat les xiques van aconseguir la 16 posició, mentre que els xics van ser els 34 classificats.

Diumenge de matí va ser el torn de la prova per relleus. Els membres dels equips masculí i femení del Triatló Ontinyent havien de completar un duatló de les mateixes distàncies que el del dissabte, però de manera individual per a donar el testimoni al següent company. Les xiques van arribar a meta entre els 10 millors equips del país, sent les 9 classificades. Els xics van arribar en la 50 posició.