Imprimir aquesta pàgina

L’Alcalde d’Ontinyent felicita els participants de Cepivall al campionat d’Espanya de pàdel adaptat

Posted On Dilluns, 11 abril 2022 17:12 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, acompanyat pel regidor d'Esports, Óscar Borrell, ha rebut als esportistes de CEPIVALL (Col·lectiu de esportistes per a la integració de La Vall d’Albaida) participants al campionat d’Espanya de pàdel adaptat per a persones amb discapacitat intelectual.

 

Esta competició, organitzada per la Federación Española de Deportes para Personas con Discapacidad Intelectual (FEDDI) va ser disputada el passat mes de febrer a Salamanca, comptant amb la participació de 17 clubs esportius procedents de Madrid, Comunitat Valenciana, Múrcia, Navarra, Castella la Manxa i Castella i Lleó. De les 3 parelles de l’equip amb seu a Ontinyent participants, 2 van arribar a la final, quedant campions el duet format per Salva Alúger i Pau Mataix, i sostscampions José Fuentes i Bea Fita. La tercera parella participant per CEPIVALL va estar la formada per Tono Moscardó i Ricardo Seguí.

Tots ells i elles, acompanyats per representants de la direcció de CEPIVALL, encapçalats pel Director Esportiu, Enrique Brotons, eren rebuts per Jorge Rodríguez, qui els felicitava pels seus èxits. L’Alcalde recordava l’aposta d’Ontinyent per l'esport inclusiu, fent al·lusió a la cel·lebració en 2020 i 2021 d’aquest mateix campionat d’Espanya amb el suport de l’Ajuntament. El regidor d'Esports també felicitava els i les esportistes i destacava la importància del suport a l’esport de base i adaptat per tal d’extendre els beneficis de la pràctica esportiva a les màximes persones possibles.

Llegir 610 vegades
Redacción

L'últim de Redacción