Imprimir aquesta pàgina

El retorn de la “Cursa de la Dona” d’Ontinyent comptarà amb 1350 participants

Posted On Divendres, 11 Març 2022 19:21 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La IV Cursa de la Dona d'Ontinyent, que tindrà lloc aquest diumenge 13 de març comptarà finalment amb 1350 participants, al seu retorn després de l’aturada de l’anterior edició degut a la pandèmia.

 

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, ha fet una crida a la ciutadania “a eixir al carrer i animar el pas d’una prova emblemàtica per a l’esport femení local, una festa esportiva que va a ser molt emotiva en poder reprendre’s després de tot allò que hem viscut amb la Covid-19”.

La prova,  organitzada pel club “Planifica y Evoluciona & Dulce Bebé” amb la col·laboració de l’Ajuntament, recapta enguany fons per a l’associació AFAO de familiars de persones malaltes d’Alzheimer i altres demències, i transcorrerà pel seu recorregut habitual d’aproximadament 5’5 kilòmetres amb eixida i meta al pàrking de l’Avinguda de Sant Francesc, que es podrà fer corrent o caminant, i que partirà a les 10:00 hores.

Enguany, junt al dorsal i la borsa de la corredora, s’ha repartit al voltant de 10.000 cromos de l’àlbum de dones esportistes locals creat a iniciativa de la regidoria d’Esports, arribant-se així als 300.000 cromos repartits dins d’esta iniciativa, pionera a Espanya en l’àmbit municipal. Des de l’Ajuntament s’ha recordat que amb motiu de la cursa, diumenge de matí es produiran una sèrie de restriccions al trànsit de vehicles per la zona on transcorre el prova, que seran degudament senyalitzades.

Llegir 361 vegades
Redacción

L'últim de Redacción