Imprimir aquesta pàgina

El trinquet d’Ontinyent s’estrena a la Lliga Caixabank amb l’equip local liderat per Iván

Posted On Dijous, 27 Gener 2022 17:18 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El trinquet del poliesportiu municipal d’Ontinyent acollirà el proper diumenge 30 de gener a les 12:00 hores la seua estrena com a seu de la Lliga Caixabank 2022, la màxima competició de Pilota Valenciana, en la modalitat de raspall.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, qualificava “d’orgull” que la ciutat tinga per primera vegada un equip propi a la màxima competició. En paraules de Borrell, “tenir equip i acollir partides d’esta i altres competicions de primer nivell suposa una fita i d’oferir referents a la creixent afició que existeix per aquest esport”, manifestava. El regidor recordava l’important aposta realitzada als últims anys per la millora de les instal·lacions del trinquet municipal, amb la reforma del sostre i les millores a les muralles o la pintura.

La partida de la “Champions League” de Pilota enfrontarà l’equip d’Ontinyent i l’equip de Castelló de la Ribera. Concretament el pilotari local Iván, acompanyat per Lorja i Néstor, s’enfrontaran amb Marrahi, Seve i Bossio, una confrontació que posarà cara a cara a dos pilotaris que l’any passat defensaren Ontinyent com són Iván i Seve. Borrell explicava que “en la Pilota Valenciana es canvia de company per als campionats intentant igualar-se el nivell, i això ens deixa també duels interessants com va a ser aquest”. Abans d’esta partida que començarà a les 12 hores, tindrà lloc una partida entre membres del club de Pilota Ontinyent on s’enfrontaran Vicent i Simon vs Dani i Abel.

El trinquet ontinyentí acull la partida essent un dels 10 trinquets (El Genovés, Piles, Bellreguard, La Llosa de Ranes, Oliva, Xàbia, Xeraco, Guadassuar i Sueca) que tenen partida de la primera fase, “un bon moment per a que l'afició de la valldalbaida acudisca a vore una partida de ‘Champions League’ de la 1a ronda”, explicava Óscar Borrell, qui destacava que l'equip d’Ontinyent necesita els punts per a mantindre’s en la Lliga “i necessitarà tot el suport de l’afició ontinyentina ja que en aquestos moments es troba en el penultim lloc amb 1 victòria i 3 derrotes. És una partida crucial en el final d’aquesta primera fase per a obtindre el passaport a la següent fase”, assenyalava.

Llegir 317 vegades
Redacción

L'últim de Redacción