Imprimir aquesta pàgina

El CTO Ontinyent finalitza la temporada entre els deu millors equips de la Comunitat

Posted On Dimecres, 01 Desembre 2021 16:50 Escrit per
Valorar aquest article
(2 vots)

El Duatló per Equips Vila d’Alaquàs, celebrat aquest diumenge 28 de novembre de matí, ha posat punt final a la temporada de la Lliga de Clubs Caixa Popular del 2021, competició on el Club triatló Ontinyent ha estat competint en la Primera Divisió amb els seus combinats masculí i femení.

 

Els resultats aconseguits aquest cap de setmana a Alaquàs han servit al triatló Ontinyent per finalitzar la temporada amb els dos equips entre els deu millors de la Comunitat Valenciana. Les xiques han conclòs la competició en vuitena posició, mentre que els xics tanquen la temporada en novena posició.

Ana Maria Candrea, Celia Bolinches, Pilar Coll i Laia Garrido van estar les encarregades de la participació femenina, completant una cursa formada per un primer segment de carrera a peu de 5.000 metres, un segon de ciclisme de 20 quilòmetres i, finalment, un tercer de 2.500 metres de carrera a peu.

Pel que fa als xics, en aquesta ocasió el club ontinyentí va comptar amb dos equips: un format per Fran Calabuig, Quique Campos, Jordi López, Antonio Tortosa i Teyo Cantos i altre per Toni Bataller, Pau Micó, Fernando Silvestre i Javier Andrés.

Recentment, la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana ha presentat el calendari de competicions per a 2022. La primera cursa de la Lliga de Clubs, en la qual els de Joan Blasco es mantenen en Primera Divisió, tindrà lloc al Circuit Ricardo Tormo de Xest el diumenge 10 de gener.

Llegir 419 vegades
Redacción

L'últim de Redacción