Imprimir aquesta pàgina

L’Eset-Ontinet masculí suma una nova victòria i es prepara per als encontres més durs

Posted On Dilluns, 29 Novembre 2021 19:15 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Eset-Ontinet masculí aconseguia la seua sisena victòria ahir diumenge a Sant Vicent del Raspeig, amb un resultat de 69-91 davant de l’Adesavi.

Un encontre que començava molt igualat, amb un rival que jugava a casa i buscava amb força la seua primera victòria. Així el primer quart finalitzava amb un 22-23 en el marcador. En el segon període, el primer equip del Club Martínez Valls Bàsquet continuava fent el bon joc que li caracteritza aquesta temporada i aconseguia marcar un avantatge considerable, arribant al descans amb un 34-54.

L’inici del tercer quart va suposar una baixada de ritme per a l’Eset, sent l’únic període que van perdre els d’Ontinyent, i donant com a resultat un marcador de 53-69. Però l’equip dirigit per Saúl Blanco sentenciava el partit en l’últim quart i amb un resultat final de 69-91 continua sent líder a la classificació i el conjunt més anotador.

Una nova victòria que serveix per a agafar força davant de les pròximes jornades, en les quals s’enfrontarà als equips més forts de la classificació. Aquest diumenge tornarà a jugar fora de casa, serà a les 19.00 hores en casa del CB Mutxamel-MTX.

Eset-Ontinet femení

L’equip sènior femení no passa pel seu millor moment. L’equip començava el diumenge la segona volta d’aquesta primera fase de la competició i perdia davant l’UBF Torrent per 49-29. Aquest divendres s’enfrontaran en un partit amistós a l’equip junior del València Basket. Un encontre complicat, amb un rival de molt de nivell, que servirà a les jugadores de l’Eset-Ontinet com a preparació per a la resta de la temporada. L’encontre serà a les19.00 hores, al pavelló ‘Fernando Rubio Gimeno’ del col·legi La Concepción d’Ontinyent.