Imprimir aquesta pàgina

Les medallistes olímpiques Gemma Mengual i Maria Vasco participen aquest dijous a la Jornada “Esport i Dona” d’Ontinyent

Posted On Dimecres, 20 Octubre 2021 18:30 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Les medallistes olímpiques Gemma Mengual (natació sincronitzada) i Maria Vasco (marxa atlètica) participaran aquest dijous a Ontinyent en la jornada “Esport i Dona”, organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de la Universitat de València i la Generalitat Valenciana.

 

El Campus universitari serà el lloc on comence la programació d’aquesta jornada, que començarà a les 10:45 amb un acte inaugural al Campus d’Ontinyent on intervindran l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez; la ViceRectora de Cultura i Esport de la UV, Ester Alba; i el President de COEVAL, Javier Cabedo. Acte seguit, tindrà lloc una mesa institucional on es parlarà al voltant de la col·laboració públic-privada en l’esport, moderada per la periodista Alba del Moral, i on participaran Noèlia Navarro (responsable de màrketing de l’empresa Lurbel); Puri Naya (Directora de Comunicació de l’empresa Teika); Ana Mª Gómez (Tècnica de la FCAFE  de la UV) i Kety Balibrea (Tècnics de Gestió Esportiva de la UPV).

Ja de vesprada, a les 19:00 hores i al Teatre Echegaray, i comptan amb la presentació de la periodista Iolanda Ibarra, tindrà lloc una Mesa de Dones Esportistes a la que participaran l’exnadadora de sincronitzada Gemma Mengual, participant a 3 jocs olímpics, guanyadora de nombroses medalles en competicions internacionals i distingida amb la Real Órden del Mérito Deportivo del Govern d’Espanya; i de l’exatleta María Vasco, participant a 5 jocs olímpics i guanyadora de la primera medalla olímpica de la història de l’atletisme femení espanyol. Junt a elles intervindrà la jove ontinyentina Laura Blasco, futbolista del Levante UD Femení.

Finalment, tindrà lloc un acte de cloenda amb repartiment de material divulgatiu del projecte “Cromos de Dones Esportistes d’Ontinyent” posat en marxa per la regidoria d’Esports amb el el suport econòmic de la Generalitat Valenciana. Óscar Borrell destacava que “va a ser una jornada molt especial, on Ontinyent serà epicentre de l’esport femení, i on anem a comptar amb unes grans madrines per a la iniciativa de l’àlbum de cromos que hem creat per visibilitzar i fomentar la practica esportiva entre les dones i xiquetes de la localitat”, manifestava.

Llegir 297 vegades
Redacción

L'últim de Redacción