Imprimir aquesta pàgina

L’Eset-Ontinet es reforça amb el fitxatge d’Esther Maiquez

Posted On Dijous, 26 Agost 2021 14:42 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

 Esther Maiquez serà la nova jugadora de l’Eset-Ontinet femení per a aquesta temporada. Maiquez s’uneix a les renovacions d’Anna Piera, Delia Monerris, Àngela Sanz i Maria Lucas, anunciats ja pel Club Martínez Valls Bàsquet.

 

Maiquez, natural de Cocentaina, procedeix del Club Muro Bàsquet, on ja va coincidir amb Maria Lucas. La jove jugadora arriba a l’Eset-Ontinet amb moltes ganes i ja està treballant amb l’entrenador Javi Barberà i la resta de jugadores de l’equip del Martínez Valls Bàsquet, amb les quals s’ha integrat perfectament.

Una altra de les novetats dins de l’equip femení per a aquesta temporada és la tornada de Maria López. La jugadora torna a la competició després d’una temporada fora de la pista per una lesió que la va portar a passar per quiròfan.

A més de les renovacions ja anunciades i els noms de Maiquez i López, es confirma també la continuïtat de la capitana de l’equip, Andrea Sanchis i Carla Pla, Montse Borredá, Marina Insa, Sara Soriano, María Añón i Alma Heudier.

D’aquesta manera es configura un equip que té com a objectiu repetir els bons resultats de la Primera Fase de la competició aconseguits la passada temporada. Tornant així a aconseguir passar a la Fase d’Ascens i poder competir aquesta.

Pretemporada

L’Eset-Ontinet no ha deixat d’entrenar en tot l’estiu, però serà ara quan començarà oficialment la pretemporada. El pròxim dissabte dia 11 de setembre disputaran el primer partit de la pretemporada, serà un encontre amistós amb l’equip del CB Ifach Calpe. A més, s’està gestionant disputar altres dos partits amistosos abans de l’inici de la competició el 17 d’octubre.

Llegir 384 vegades
Redacción

L'últim de Redacción