Imprimir aquesta pàgina

Nacho Castelló i Gonzalo Amador renoven el seu compromís amb l’Eset Ontinet

Posted On Dijous, 22 Juliol 2021 14:42 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Nacho Castelló i Gonzalo Amador són les primeres renovacions per a la pròxima temporada de l’Eset Ontinet masculí. Aquests dos jugadors se sumen així al primer fitxatge d’Alin Voinea.

 

Amb aquesta ja serà la novena temporada que Nacho Castelló, capità de l’equip, forma part del conjunt del Club Martínez Valls Bàsquet. En el cas de Gonzalo Amador, el veterà forma part del club ontinyentí des de la seua fundació, ara fa més de vint anys. “Són dos jugadors de la casa. Sempre s’han deixat la pell per l’equip i representen allò que volem que siga el nostre club” expliquen des del Martínez Valls Bàsquet. Per això des del principi no s’ha dubtat en continuar comptant amb Castelló i Amador per conformar el nou equip que tornarà a lluitar per aconseguir l’ascens.

Per la seua banda, tots dos jugadors mostren la seua il·lusió i ganes per començar la temporada 21/22, en la qual l’equip iniciarà una nova etapa de la mà del nou entrenador, Saúl Blanco, i en la que el principal objectiu serà tornar a gaudir del bàsquet i mostrar la millor cara de l’equip ontinyentí.

La pròxima setmana està previst celebrar la presentació oficial del nou tècnic, on es donaran a conèixer alguns dels nous noms que acompanyaran a Castelló, Amador i Voinea.

Llegir 301 vegades
Redacción

L'últim de Redacción