Imprimir aquesta pàgina

Amb ells va començar tot: Renova la columna vertebral!

Posted On Dissabte, 01 Mai 2021 10:40 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L'Ontinyent 1931 CF ha fet oficial, la renovació de gran part de la plantilla,

principalment amb els jugadors que estan des del primer dia amb l'equip. Els protagonistes de la instantània són els herois de dos ascensos consecutius, un amb el juvenil de l'Ontinyent CF a Regional Preferent, de la mà de Roberto Bas, i altre amb l'amateur de l'Ontinyent 1931 a Primera Regional la temporada passada.
 

en les seues mans està la lluita que queda per davant aquesta temporada per buscar un tercer consecutiu, amb la Regional Preferent en categoria amateur al seu abast. Salvado Palau, director de Kapitalia ha estat present en l'acte de renovació esta vesprada, junt a Roberto Bas, primer entrenador, i Óscar Bernabéu, segon entrenador.
 

Es tracta de consolidar una relació a llarg termini, com ho és un dels patrocinis principals amb KapitaliaUn equip que es coneix des de fa alguns anys i que es conjuga a la perfecció gràcies a que la relació fa el salt fora de la gespa del camp de futbol per viure moments inoblidables.
 

Els jugadors renovats per una temporada més (fins juny del 2022) són 10: Jorge García, Ivelin Popov, Marc González, Júnior, Marc Pomer, Diego Cambra, Lluís Felipe, Alberto Osoro, Pau Sanchis i Martín Nebot.

Llegir 332 vegades
Redacción

L'últim de Redacción