Imprimir aquesta pàgina

L'escola del Club Triatló Ontinyent torna a la competició amb dues victòries

Posted On Dimecres, 21 abril 2021 07:59 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Aquest cap de setmana, l’Escola del Club Triatló Ontinyent ha tornat a la competició.

En el marc dels XXXIX Jocs Esportius Escolars de la Comunitat Valenciana ‘Vialterra 2020-2021’, 22 xiquetes i xiquets de l’escola ontinyentina han participat de la setena edició del Duatló Escolar Ciutat de Carlet.

Amb aquest duatló escolar, una prova que ha combinat la carrera a peu amb el ciclisme (un primer segment de carrera a peu, un segon segment de ciclisme i, per últim, de nou un segment de carrera a peu), la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana ha pogut reprendre aquesta competició esportiva, seguint en tot moment  les mesures de seguretat recomanades.

Així, amb intenció d’evitar aglomeracions d’esportistes i familiars, les eixides s’han dividit entre el matí i la vesprada: les categories juvenil, cadet i infantil prenien l’eixida de matí, mentre que les tres categories de menor edat (aleví, benjamí i multiesport) havien d’esperar a la vesprada.

En categoria juvenils (2.000m de carrera a peu, 10 kilòmetres de ciclisme i 1.000m de carrera a peu), Teyo Cantos i Albert Belda van estar els encarregats de representar l’escola de la capital de la Vall d’Albaida; en cadets (amb la mateixa distància que els juvenils), Rafel Moral, Enrique Torras, Pau Granero i Raul Revert van prendre l’eixida masculina, mentre que Mireia Albero i Elisa Albert completaven la seua prova en l’eixida femenina.

Pel que fa a la categoria infantil (2.000m de carrera a peu, 8 kilòmetres de ciclisme i 1.000m de carrera a peu), les i els representants ontinyentins van ser Joana de Llago, Ainhoa Montesinos, Laia Minguet, Jaume Soler, Gabriel Candrea i Jaume Micó.

Respecte de la categoria més menudes on l’Escola del Club Triatló Ontinyent va participar, Álvaro Vicedo (primer classificat), Joan Puertos, Iván Muñiz, Peret Sancho, Gerard Puerto, Celia de Llago (primera classificada), Adriana Pérez i Julia Martinez van formar part de la prova en categoria aleví (1.000m de carrera a peu, 4 kilòmetres de ciclisme i 500m de carrera a peu).

Llegir 381 vegades
Redacción

L'últim de Redacción