Imprimir aquesta pàgina

Ontinyent tanca amb èxit el seu segon Campionat d’Espanya de Padel per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual

Posted On Dimarts, 13 abril 2021 15:54 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Ontinyent tancava amb èxit aquest dimarts el VIII Campionat d’Espanya de Pàdel per a Persones amb Discapacitat Intelectual, el segon consecutiu que acull la ciutat, que ja va estada triat com a seu en l’edició de 2020.

La competició tenia lloc sense públic i amb especials mesures de control anticovid a les instal·lacions de Padel Indoor Ontinyent, on  durant dos dies han competit més de mig centenar d'esportistes de cinc comunitats autònomes, acompanyats de familiars i personal de suport tècnic.

El President de la Federació Espanyola d'Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual (FEDDI), Javier Gutiérrez, tenia paraules d’agraïment per a l’Alcalde Jorge Rodríguez, el patrocini de l’Ajuntament d’Ontinyent, així com per als clubs organitzadors (Cepivall i Club de Tennis Taula d’Ontinyent) i les entitats i empreses col·laboradores. Jorge Rodríguez, que acudia a l’acte de lliurament de premis acompanyat pel regidor d’Esports, Óscar Borrell, agraïa al seu torn a la Federació haver triat a Ontinyent per segona volta consecutiva com a seu d’aquest Campionat d’Espanya, i tornava a posar la ciutat a disposició de la Federació “per a activitats com esta, que són un nou pas endavant en l’aposta que fem des d’Ontinyent per ser una ciutat d’acollida, d’inclusió i d’integració”, manifestava.

Els 10 clubs participants (procedents de Castella i Lleó, Madrid, Castella la Manxa, Comunitat Valenciana i Regió de Múrcia) rebien un detall per la seua participació, que s’afegia als trofeus que s’emportaven els tres primers equips classificats de cada competició. En la categoria “Competició” la parella guanyadora era la formada per Rubén Martí i Jorge Gordo, del club AFANDICE de Madrid; en la categoria “Adaptada Mixta” s’imposaven Adriá Sánchez i Connor Green, del club ANAPONDA; en el quadre d’honor d’habilitats esportives la primera parella classificada era la de Borja Sanchis i Sergio de Lauirgen, del Club Tennis Taula  Ontinyent; mentre que en la categoria de proves esportives individual es proclamava campió José Antonio Torres, del Club No Hay Límite Yecla. Les finals i el lliurament de trofeus eren retransmesos per streaming a través de les xarxes socials de l’Ajuntament d’Ontinyent i de la FEDDI.

Llegir 519 vegades
Redacción

L'últim de Redacción