Imprimir aquesta pàgina

Ontinyent acull per segon any consecutiu el Campionat d’Espanya de Pàdel per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual

Posted On Dimecres, 07 abril 2021 17:02 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Ontinyent sera seu la propera setmana del VIII Campionat d'Espanya de Pàdel per a Persones amb Discapacitat Intelectual, repetint com a ciutat acollidora d’aquesta competició que ja va tenir lloc en febrer de 2020 a la ciutat.

La Federació Espanyola d'Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual (FEDDI) torna a escollir Ontinyent i les instal·lacions de Padel Indoor com a escenari de la competició, que en aquesta ocasió es comptarà amb la participació de més de mig centenar d'esportistes de delegacions de cinc comunitats autònomes.

El Campionat era presentat aquest dimecres en una roda de premsa on l’Alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, recordava que la primera edició “va ser un dels últims esdeveniments previs a l’estat d’alarma i el confinament. Per això ara, a més del doble impacte per a la ciutat per mostrar la nostra capacitat d'acollida, i de seguir promovent l’esport per a totes i tots, és també un element d’orgull i alegria de poder a poc a poc anar tornant a la normalitat”, manifestava.

El President de la FEDDI, Javier Gutiérrez, agraïa a l’alcalde la invitació rebuda al seu dia per tornar a dur a la ciutat l’esdeveniment, posant de relleu que "estem molt contents perquè gràcies a ciutats com Ontinyent, l’esport per a persones amb discapacitat intelectual pot eixir endavant en aquest context de pandèmia”.

Des dels clubs esportius Tennis Taula Ontinyent i Cepivall, organitzadors de la competició, Francisco Mataix (President de Cepivall) destacava que “l’organització va a ser més complexa per la Covid-19, i a més de no tenir públic van a fer-se PCRs a totes i tots els participants, entre altres mesures. Amb tot, l’experiència de l’any passat juga al nostra favor i ens serveix per organitzar més fàcilment altres aspectes", assenyalava.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, destacava la importància "de tornar a convertir a la ciutat en epicentre de l’esport inclusiu a Espanya, i tornar a acollir a la nostra ciutat als i les esportistes, familiars i personal de suport tècnic que participaran d'esta competició. L'any passat va ser una experiència molt gratificant, i agraïm la tasca organitzativa a Cepivall i el Club de Tennis Taula d’Ontinyent, i a la Federació l’aposta perquè Ontinyent torne a ser seu d’un Campionat d’Espanya”, concloïa.

Els i les participants (procedents de 10 clubs Castella i Lleó, Madrid, Castella la Manxa, Comunitat Valenciana i Regió de Múrcia) competiran en les categories de Competició, Adaptada Mixta, Habilitats Esportives i Proves Esportives; estant prevista la retransmissió en streaming de les finals a través de les xarxes socials de l’Ajuntament d’Ontinyent i de la FEDDI.

Llegir 518 vegades
Redacción

L'últim de Redacción