Imprimir aquesta pàgina

Les pimes industrials de la Vall d'Albaida, reben 2,2 milions de € en ajudes de la Generalitat

Posted On Dijous, 08 Octubre 2020 18:12 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

35 empreses de la comarca de La Vall d’Albaida rebran prop de 2,2m€ en ajudes per a adquisició de maquinària i equipaments productius.

 

Les ajudes les concedeix la Direcció General d’Indústria, centre gestor inclós en la Secretaria Autonòmica d’Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Consum, que ostenta l’ontinyentina i secretària general del PSPV-PSOE d’Ontinyent, Rebeca Torró.

El secretari general comarcal de La Vall d’Albaida, Antonio Esquinas, ha destacat que “les ajudes demostren l’aposta de la Generalitat pels industrials valencians en un moment tan díficil com el que estem travessant”. Esquinas també ha valorat “l’excel·lent treball de la Secretària Autonòmica Rebeca Torró, estimada companya i valldalbaidina, que ha demostrat una gran sensibilitat respecte al sector industrial, tan present en la nostra comarca”.

Per a Esquinas, alcalde també de Castelló de Rugat: “El Govern de Ximo Puig està al costat del teixit industrial valencià i dóna suport a l’esforç dels empresaris que han evidenciat la seua resiliència i capacitat d’adaptació durant la pandèmia. Aquestes ajudes no només serveixen per a la inversió de maquinària industrial i equipament, sinó que provoquen una inversió induïda de les empreses en altres sectors econòmics”.

Dels 2,2m€, 11 empreses d’Ontinyent rebran una ajuda de prop de 900.000€. 8 d'elles pertanyen al sector tèxtil. L’Olleria és la segona població de la comarca en rebre més subvencions. 7 de les seues empreses ingresaran prop de 600.000€.

La resta d’empreses que han aconseguit una subvenció són d’Agullent(5), Bocairent(4), Albaida(3), Aielo de Malferit (2) i una d’Atzeneta d’Albaida, Guadassèquies i Montaverner.

Pel que fa a sectors, el tèxtil és el majoritari, però també han sigut concedides subvencions a altres implantats a La Vall d’Albaida, com ara el químic, la valorització de residus, plàstic, calcer i envasos.

La Direcció General d’Indústria ha concedit un total de 31m€ a 443 empreses pertanyents als 17 sectors industrials més rellevants de la Comunitat Valenciana

Llegir 619 vegades
Redacción

L'últim de Redacción