Imprimir aquesta pàgina

L’espectacle “Satisfacshow” combinarà música, teatre i humor aquest diumenge al Teatre Echegaray

Posted On Dijous, 02 Febrer 2023 12:25 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El Teatre Echegaray d’Ontinyent acollirà aquest diumenge la representació de l’espectacle “Sataisfacshow”, que combina música, teatre gestual i humor per a tots els públics.

Es tracta de l’última proposta dels responsables de la “Always Drinking Marching Band”, que ja van dur a l’Echegaray  amb els espectacles “Concerto a Tempo d´Umore” al 2019 i “Desconcerto” al 2020. Tal com explicava el regidor de Cultura, Àlex Borrell, “tornen a Ontinyent amb una proposta d’allò mes interessant i divertida, molt apta per a gaudir tota la familia, perquè pot ser gaudida tant per grans com per menuts i menudes”.

A “Satisfacshow” cinc músics de carrer viatgen pel món amb les seues versions i estils, en un viatge també “existencial” que els porta a passar per altres formats musicals: música clàssica, ‘jazz’, pop, ‘rock’ i ‘funk’, que els farà trobar el seu camí, tornant a les seues arrels i la seua essència. La representació començarà a les 18:00 hores, té una duració aproximada de 70 minuts, i les entrades es poden adquirir en la web de Caixa Ontinyent el preu de 10 euros en venda anticipada. Àlex Borrell agraïa la bona acollida que estan tenint els últims espectacles de la programació cultural municipal, que han inclós “Elektra 25”, amb 9 nominacions als premis MAX de les arts escèniques, i l’espectacle de dansa española i flamenc “Tiempo Eterno" de la companyia Neira & Santamaria, i la participació l’ontinyentina Rosmari Vidal.

Borrell animava a la ciutadania a adquirir entrades per a “Satisfacshow” i per als següents espectacles programats,  divendres 10 de febrer amb “Waterloo”, un monòleg del conegut actor d’Albena Teatre Carles Alberola; i divendres 24 de febrer amb un concert de jazz amb músics destacats com la cantant i trompetista Andrea Motis, el guitarrista Carlos Gonzálbez, el saxofonista Perico Sambeat, el bateria Vicente Espí, amb Miguel Alvarez al baix.

Llegir 274 vegades
Redacción

L'últim de Redacción