Imprimir aquesta pàgina

L’espectacle “Sonoma” supera els 700 espectadors

Posted On Dilluns, 12 Desembre 2022 19:39 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Més de 750 persones assistien aquest cap de setmana a la doble sessió de l’espectacle “Sonoma” que tenia lloc al Teatre Echegaray dissabte i diumenge de vesprada.

L’obra, que servia per tancar la programació cultural municipal posada en marxa per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ontinyent, suposava el retorn a la ciutat de la companyia “La Veronal” que encapçala el coreògraf ontinyentí i premi Nacional de Dansa, Marcos Morau, qui ja va tenir un gran èxit a la ciutat amb la representació de “Los Pájaros Muertos”.Més de 750 persones assistien aquest cap de setmana a la doble sessió de l’espectacle “Sonoma” que tenia lloc al Teatre Echegaray dissabte i diumenge de vesprada. L’obra, que servia per tancar la programació cultural municipal posada en marxa per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ontinyent, suposava el retorn a la ciutat de la companyia “La Veronal” que encapçala el coreògraf ontinyentí i premi Nacional de Dansa, Marcos Morau, qui ja va tenir un gran èxit a la ciutat amb la representació de “Los Pájaros Muertos”.
El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava que “ha estat una gran cloenda a la programació de tardor i tot un luxe el poder comptar amb aquest espectacle, que a més comptava al seu elenc amb la ballarina ontinyentina Júlia Cambra. A l’igual que Marcos Morau, Júlia va iniciar la seua trajectòria a l’Escola de Dansa Masters Ballet, que ens han mostrat la seua satisfacció i alegria per haver fet possible la representació d’aquesta obra a la ciutat”, explicava.

Llegir 205 vegades
Redacción

L'últim de Redacción