Imprimir aquesta pàgina

Ontinyent esgota el 70% de les entrades per a la doble sessió de l’espectacle “Sonoma”

Posted On Divendres, 09 Desembre 2022 15:36 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Ontinyent ja ha esgotat el 70% de les entrades per a la doble sessió de l’espectacle “Sonoma” previst per a aquest dissabte 10 i diumenge 11 de desembre a partir de les 19h al Teatre Echegaray.

L’obra del coreògraf ontinyentí i premi Nacional de Dansa, Marcos Morau, servirà per tancar la programació cultural municipal de tardor impulsada per l’Ajuntament d’ontinyent.

En aquest sentit, el regidor de Cultura, Àlex Borell, animava a la ciutadania a no "perdre aquesta oportunitat de veure en el Teatre Echegaray a tot un Premi Nacional de Dansa com és Marcos Morau i la seua companyia La Veronal, que van presentar aquest espectacle al Festival d’Avignon, un dels festivals d’arts escèniques més coneguts a tota Europa i que també s’ha representant en Alemanya o Bèlgica". Borrell anunciava que la ciutadania podrà gaudir d’un col·loqui amb Marcos Morau i les ballarines en finalitzar l’espectacle.  

Aquest espectacle naix d’una peça de 2016 per al Ballet de Lorraine que es centrava en el gènere del surrealisme i del propi Luis Buñuel. Dos elements que es poden veure a l’obra "Sonoma", on a més de gaudir d’una escenografia oscura, però reivindicativa es podrà disfrutar de 9 ballarines i d’un protagonisme especial per a la veu. Així, les persones assistents podran gaudir de recitacions de poemes coescrits per dramaturgs El Conde Torrefiel, La Tristura i Carmina S. Belda.

Les últimes entrades disponibles es poden comprar a la web de Caixa Ontinyent. Tant el dia 10 de desembre com el dia 11, s’han reservat entrades per a la seua venda en taquilla des d’1hora abans de l’inici de l’espectacle.

Llegir 280 vegades
Redacción

L'últim de Redacción