Imprimir aquesta pàgina

El Teatre Echegaray acollirà la representació de la clàssica sarsuela “Gigantes y Cabezudos”

Posted On Dijous, 01 Desembre 2022 17:02 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El Teatre Echegaray acollirà la propera setmana la representació de la clàssica sarsuela “Gigantes y Cabezudos” en dues sessions: dilluns 5 de desembre a les 22:00 i dimarts 6 de desembre a les 20:00 hores.

 

Es tracta d’una cita cultural organitzada per l’Associació de Festes de la Puríssima amb la col.laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent, des d’on el regidor de Cultura, Àlex Borrell, animava a la ciutadania “a gaudir d’una gran ocasió per descobrir o retrobar-se amb la sarsuela, amb una obra que tot i que l’any que ve complirà 125 anys de la seua estrena, té una temàtica d’allò més actual”, assenyalava.

La representació estarà a càrrec de l’associació Ars Lírica i comptarà amb la participació de l’orquestra simfònica Teatro Castelar d’Elda, la rondalla “La Paloma” de Cocentaina i el Grup de Danses d’Ontinyent. Les entrades es poden adquirir de manera anticipada a la pàgina web de Caixa Ontinyent i a a la Casa de la Puríssima a partir de les 20:30  disssabte matí després de la misa sabatina i els dies de representació 1 hora abans de l’espectacle en taquilla.

Llegir 269 vegades
Redacción

L'últim de Redacción