Dijous, 25 abril 2024

El coreògraf Marcos Morau, la cantant de fado Mara Pedro i l’actor Joel Joan, protagonistes de la programació cultural de tardor a Ontinyent

Posted On Dimecres, 07 Setembre 2022 15:40 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El coreògraf ontinyentí Marcos Morau, la jove cantant de fado portugués Mara Pedro i l’actor de teatre, cinema i televisió Joel Joan, són alguns dels artistes que posaran en escena espectacles aquesta tardor a Ontinyent dins la programació cultural municipal.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, explicava que “és una programació que dona continuïtat a les senyes d’identitat d’esta regidoria com són l’aposta d´una programació estable i de qualitat per a tots els públics. Després d’un primer semestre on quasi 3.500 espectadors van gaudir dels 14 espectacles programats, ara en tenim 12 més on el teatre, la música i la dansa faran del Teatre Echegaray i la Sala Gomis, de nou, punt d’atracció i referent cultural comarcal”. 

La programació començarà aquest mateix diumenge dia 11 amb un espectacle per a públic familiar a la Gomis: Pinocho, amb l’aforament pràcticament ple. Dissabte 24 arribarà un dels plats forts, l’actuació de la jove cantant portuguesa Mara Pedro, la nomenada "Princesa del fado", per a la que ja hi ha entrades a la venda al preu de 8 euros. Àlex Borrell destacava que "serà una gran oportunitat de gaudir d'aquest estil de música tan apreciat i conegut a Portugal, de la mà d’una artista internacional de referència al mateix”, assenyalava. Divendres 7 d’octubre arribarà el cantautor valencià Jonatan Penalba; i la setmana següent es comptarà amb dos espectacles dins la Mostra Internaional de Titelles: "Prometeu" el dia 13 per a públic infantil, i “La Reina del Arga” el dia 14 per a públic adult, amb Estefania de Paz Asín, premiada enguany a millor interpretació en els premis Feten 2022.

Diumenge 16 d’octubre visitarà Ontinyent el conegut actor Joel Joan, amb una ampla trajectòria al cinema, televisió i teatre, guanyador en dues ocasions d’un premi Ondas, que posarà en escena al Teatre Echegaray la producció “El Gran Comediant". La següent activitat serà divendres 28 amb un concert al voltant de la figura del músic Josep Melcior Gomis, “Hotel Favart” amb la participació de destacats músics valencians. Diumenge 6 de novembre arribarà altre espectacle premiat als Max i els Feten: “Sabates Noves” de la companyia Tian Gombau.  Diumenge 13 de novembre, els actors Alfred Picó, Bruno Tamarit i Lucia Poveda representaran la comedia  “Els Villalonga” de l’Horta Teatre, i divendres 25 arribarà a la ciutat un dels espectacles de la Gira Escalante, per a participar de la qual s’ha seleccionat a Ontinyent: “El xiquet que volia una falda escocesa” que s’oferirà al públic escolar a través dels col·legis.

Finalment, ja en desembre, es comptarà amb el retorn a Ontinyent del coreògraf local Marcos Morau i la la seua companyia La Veronal, amb la que el guanyador del Premi Nacional de Dansa 2013 ja va posar en escena amb èxit la seua obra “Los Pájaros Muertos", en la que va omplir dues sessions de l’espectacle al Teatre Echegaray. En esta ocasió, de nou, l’obra “Sonoma" es representarà per doble partida, dissabte 10 i diumenge 12 de desembre. Àlex Borrell destacava com "un luxe poder gaudir d’un espectacle com aquest, de primer nivell al món de la dansa, que ha estat representant amb èxit a païssos com Alemanya, França o Bèlgica, i que podrem gaudir en esta doble sessió inclosa a la programació municipal d’esta tardor a la ciutat”.

Llegir 260 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM