Imprimir aquesta pàgina

El Teatre Echegaray acollirà la gira de l'espectacle “No half measures” de Taiat Dansa

Posted On Dimarts, 06 abril 2021 15:52 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El Teatre Echegaray d'Ontinyent acollirà aquest dissabte dia 10 d'abril, a les 19:00 hores, l'espectacle "No half measures.

Episodis de Dansa", de la companyia Taiat Dansa, una obra que forma part d’una gira que als últims anys ha inclós escenaris tan destacats com el museu MACBA de Barcelona, el Guggenheim de Bilbao o el City Museum de New York.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, explicava que l’obra “va sorgir arran de la invitació que el Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat dirigeix a la companyia Taiat Dansa per a celebrar el Dia Internacional dels Museus en 2014. A partir de l'episodi pilot en el Muvim de Valencia, es va posar en marxa una gira d'actuacions pels diferents museus i centres d'art contemporani del territori nacional i internacional que ara podrem gaudir també a Ontinyent", explicava. “Aquest espectacle dona continuïtat a l’aposta d’aquest govern per la dansa de qualitat, amb representacions com les que vam tenir l’any passat amb “Lu” de Maduixa Teatre o “Pi” de Teatre Escalante. I al seu torn, es veurà continuada en breu amb altra representació de primer nivell com serà “Blowing” de Múcab Dans al mes de maig”, avançava.

L'espectacle es posarà en escena respectant totes les mesures de seguretat establertes, com ara l'ús obligatori de la mascareta, la dispensació de gel hidroalcohòlic i la limitació al 50% de l'aforament de la sala. Les entrades es poden adquirir a la web www.caixaontinyent.es i a la Casa de Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara, així com en taquilla una hora abans de l'espectacle, amb un preu de 10 euros entrada general i 8 euros amb descompte per venda anticipada, carnet jove, jubilats i persones amb diversitat funcional.

Llegir 470 vegades
Redacción

L'últim de Redacción