Imprimir aquesta pàgina

"Queda’t a casa" reprèn aquest dissabte les actuacions musicals amb Grupo Eñe i l’Associació Tot per la música

Posted On Divendres, 12 Febrer 2021 16:08 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El programa “Queda’t a Casa”, posat en marxa per l’Ajuntament d’Ontinyent per fomentar l'oci segur als domicili i impulsar l’activitat econòmica a l’hostaleria, la cultura i l’esport, inclourà aquest cap de setmana dues noves actuacions musicals: “Grupo Eñe"  que es va ajornar la setmana passada i l’Associació Tot per la música.

 

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, explicava que "l’OntiFest està tenint molt bona acollida cada dissabte i diumenge" el que "ens permet tornar a gaudir de música en directe sense moure’ns de casa alhora que podem continuar donant suport a la nostra hostaleria", manifestava. Aquest cap de setmana tindrem una cita doble. El dissabte a partir de les 19:00h tindrà lloc el concert del Grupo Eñe, que es va ajornar la setmana passada, amb el seu ample repertori de versions de grups principalment dels 80 i 90. Així mateix, diumenge 14 de febrer a partir de les 12h tornarem a gaudir de la música de banda, en aquest cas amb l’Associació Tor per la Música. Les dos actuacions podran seguir-se pel facebook municipal.

Juntament amb la programació musical, el Pla Esportiu Ontigym continua amb sessions esportives fins el proper 18 de febrer. Aquest divendres podrà seguir-se la segona sessió del centre esportiu "Gym for Women" i es reprendrà el proper dilluns 15 de febrer. En aquest sentit, Óscar Borrell animava a la ciutadania "a estar en forma amb els nostres centres esportius i gimnassos" no sols a través de les sessions en directe sinó també en diferit perquè les classes estan guardades al perfil de Facebook i Youtube de l’Ajuntament d’Ontinyent.

D’altra banda, l’Ajuntament s’animava a la ciutadania a donar suport a l’hostaleria local fent comandes o replegant el menjar a domicili dels establiments adherits a "Queda't a Casa", que es poden consultar al següent enllaç: https://bit.ly/3ae2eHx

Llegir 377 vegades
Redacción

L'últim de Redacción